HEMTJÄNST

Hemtjänst som lyssnar på riktigt

Vi utformar din insats utifrån dina behov och önskemål.
Din delaktighet och inflytande är viktigt för oss.

Våra tjänster inom hemtjänsten

Serviceinsats

Städning, tvätt, enklare matlagning och inköp. Hemtjänsten utför inte tjänster som storstädning, bakning, träd – gårdsskötsel m.m. men det går bra att köpa till dessa direkt från oss.

Personlig omvårdnad

I personlig omvårdnad ingår tjänster som innebär hjälp med att klara den dagliga livsföringen, t.ex. på- och avklädning, hygien, toalettbesök, frukost och kvällsmål. Hjälpen kan du få vid ett eller flera tillfällen på dygnet

Hjälp med ansökan

Vi erbjuder kostnadsfri stöd vid nyansökan, utökning, omprövning, överklagan eller kring andra insatser som du kan ha rätt till.

Vart vi finns

Stockholm Västerort

Adress: Finlandsgatan 10, 164 74 Kista
Telefon: 020 899 200

Stockholm Söder

Adress: Varuvägen 9, 125 30 Älvsjö
Telefon: 020 899 200

Västerås

Adress: Västerås City
Telefon: 08-506 490 00

Hemtjänst

Vård24 bedriver omsorgsverksamhet sedan 2015. Vi är godkända av Stockholm stad som utförare av hemtjänst. Inom vår hemtjänst erbjuder vi båda serviceinsatser och omvårdnadsinsats. Vi kan även utföra ytterligare tilläggstjänster för dig som behöver hjälp med allt ifrån fönsterputs, trädgårdsskötsel eller exempelvis storstädning eller flyttstädning.

För att du ska få din hemtjänst utförd på det sätt som just du vill bokar vi ett hembesök där vi går igenom allting i lugn och ro. Detta sammanställer vi sedan till en genomförandeplan som ligger till grund för vårt arbete hos dig.

Vi vill göra det så smidigt och tryggt som möjligt för dig genom att tillhandahålla personlig service av erfaren personal.

Hur kan jag få hemtjänst?

Har du behov av hemtjänst i form av personlig omvårdnad och serviceinsats kan du ansöka om det på en särskild ansökningsblankett, via e-tjänst, e-post eller muntligt genom att du ringer till en biståndshandläggare på din kommun. Din kommun hanterar ansökan och fattar beslut om hemtjänstinsatserna.

Du som är över 75 år har rätt att köpa städning, tvätt och inköp x-antal timmar sammantaget per månad utan särskild prövning, hör med din biståndshandläggare vad som gäller din kommun.

Ditt beslut om insatser skickas till den hemtjänstutförare som du själv väljer. Tillsammans med oss kommer du sen överens om på vilket sätt dina insatser ska utformas utifrån dina individuella behov och vi upprättar en genomförandeplan.

Att bli hemtjänst kund

Du som är i behov av hemtjänst och fått ett beslut från din kommun kan välja oss som din utförare. Vård24 är godkänd av IVO (Inspektionen för Vård och omsorg) samt Stockholm Stad. Därför kan du vara säker på att vi levererar tjänster av god kvalitet. All personal har tystnadsplikt, bär namnbricka och ska kunna legitimera sig. Du gör ditt val av hemtjänstutförare via din biståndshandläggare på din stadsdel.

För att du ska få din hemtjänst utförd på det sätt som just du vill bokar vi ett hembesök där vi går igenom allting i lugn och ro. Detta sammanställer vi sedan till en genomförandeplan som ligger till grund för vårt arbete hos dig.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.