PERSONLIG ASSISTANS

En fullfungerande assistans där du kommandot

Vi utformar din insats utifrån dina behov och önskemål.
Din delaktighet och inflytande är viktigt för oss.

Personlig Assistans

Assistans i hela Sverige

Vi anordnar och utför personlig assistans hela Sverige. Vi erbjuder trygg, högkvalitativ och flexibel assistans helt på dina villkor​.

En helhetslösning

Vi utformar din assistans utifrån dina behov och önskemål.  Din delaktighet och inflytande är viktigt för oss och att ge dig en högkvalitativ vård helt på dina villkor.

Kostnadsfritt juridiskt stöd

Vi erbjuder kostnadsfri juridiskt stöd vid nyansökan, utökning, omprövning, överklagan eller kring andra insatser som du kan ha rätt till. 

Vart vi finns

Stockholm

Adress: Karlavägen 60, 114 49 Stockholm
Telefon: 08-506 490 00

Stockholm

Adress: Karlavägen 60, 114 49 Stockholm
Telefon: 08-506 490 00

Västerås

Adress: Karlavägen 60, 114 49 Stockholm
Telefon: 08-506 490 00

Vi utformar din assistans utifrån dina behov och önskemål

Behöver du eller har du ett barn som behöver assistans i sin vardag är det viktigt att det blir med en anordnare och personal ni trivs med och har förtroende för.

Vi erbjuder en helhetslösning och hjälper dig med alla delar av din assistans såsom rekrytering, personalansvar, lönehantering, schemaläggning, handledning och utbildning, juridisk hjälp och mycket mera. Vi utför assistans för både den som har beviljats assistansersättning av försäkringskassan eller personlig assistans av kommunen.

Om oss

Vård 24 är en impactdriven verksamhet som med starkt engagemang vill visa vägen mot framtidens vård & omsorg. Bolaget grundades 2015 och erhåller tillstånd från IVO att bedriva verksamheter enligt LSS och SoL.Kvalitet, kontinuitet samt inflyttande är självklar del av vårt arbete.  Vi ser mycket framemot att samarbeta med dig. Välkommen!

om vard24

Att bli kund, hur går det till?

Att välja oss som assistansanordnare innebär att du får en helhetslösning anpassat efter dina behov och önskningar. Oavsett om du har ett assistansbeslut eller behöver hjälp med att ansöka assistans är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.